Arkeo-TR Günlüğü

vinifera
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi

Arkeo-TR Günlüğü

Mesaj gönderen vinifera »

Sevgili günlük,

Ağır gribim iki gündür, siteye pek uğrayamadım. Ana sayfa yok zaten uğrasam nolcak diyecem site yetkilisi kişinin psikolojisi bozulcak, demiyorum o yüzden. Aaa dedim mi yoksa :D

Kullanıcı avatarı
sonerium
Site Yetkilisi
İletişim:

Re: Arkeo-TR Günlüğü

Mesaj gönderen sonerium »

vinifera yazdı:Sevgili günlük,

Ağır gribim iki gündür, siteye pek uğrayamadım. Ana sayfa yok zaten uğrasam nolcak diyecem site yetkilisi kişinin psikolojisi bozulcak, demiyorum o yüzden. Aaa dedim mi yoksa :D
Site yetkilisi kişiyi görürsem kafasını kırcam. Kendisi tembelleşti bugünlerde koyverdi gitti, kendini toparlaması lazım bi uyarı çekeyim.
"Kimi zaman başarılı kimi zaman başarısız olan kısmen kahraman"

Twitter'da Arkeo-TR | Facebook'ta Arkeo-TR | Instagram'da Arkeo-TR

vinifera
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi

Sevgili günlük,
Site yetkilisi kişi kadim dostum sonerium yakında askere gidiyor, üzülmüyorum dersem yalan olur. Ana sayfayı bitirmeden gitmesine gerçekten çok üzülüyorum :D Soner'e hergün "nerde bu ana sayfa" diyene kadar işi gücü bırakıp web tasarımı öğrenseydim şimdi feysbuku sollamıştık :p, hazır öğrenmişi varken işi gücü bırakmayayım dedim. Neyse kısmet böyleymiş... sağsalim gelsin de askerden ondan sonra canına okuyayım :sopa:

Şaka şaka... ;) :bye:

Kullanıcı avatarı
sonerium
Site Yetkilisi
İletişim:

vinifera yazdı:Sevgili günlük,
Site yetkilisi kişi kadim dostum sonerium yakında askere gidiyor, üzülmüyorum dersem yalan olur. Ana sayfayı bitirmeden gitmesine gerçekten çok üzülüyorum :D Soner'e hergün "nerde bu ana sayfa" diyene kadar işi gücü bırakıp web tasarımı öğrenseydim şimdi feysbuku sollamıştık :p, hazır öğrenmişi varken işi gücü bırakmayayım dedim. Neyse kısmet böyleymiş... sağsalim gelsin de askerden ondan sonra canına okuyayım :sopa:

Şaka şaka... ;) :bye:
Sevgili günlük, bi gideyim geleyim askere, seni boş geçmem. Yarım kalan işleri de hallederim :)

vinifera
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi

sonerium yazdı: Birkaç saat sonra otobüsüme binip yarım günlük yolculuktan sonra görev yerime ulaşacağım. Sanırım bir acemilik dönemi kadar ayrı kalacağım bu dünyadan. Son yazımı bu konuya ayırmak istedim o yüzden. Vedalardan nefret ederim ve elimden geldiğimce kimselerle vedalaşmamaya çalıştım. Hayat devam ediyor ve kısa bir dönem bensiz devam edecek. Yeniden görüşünceye dek mutlulukla kalın sevgili dostlarım…
Bloga yazmış, arakladım :)

Kullanıcı avatarı
sonerium
Site Yetkilisi
İletişim:

:) Kısa bi acemilik dönemi sonunda geri kesin dönüş yapıyorum bi aksilik çıkmazsa. Geçen hafta Etimesgut, bu hafta da Mevki hastanelerindeki hemşirelerle randevularımız vardı. Artık son randevumuz beni özleyen İskenderun Asker Hastanesi hemşireleriyle :razz: Sonra da salıvericekler :D Özledim amaaaa sevgili günlüüük :)

Kullanıcı avatarı
lucienne
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen lucienne »

:) Hayırlı teskereler diyeyim ben de, biraz çabuk olmuş bu ama.

vinifera
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi

Sevgili günlük,

Çok sessiz site bugünlerde. Ben pek ilgilenemiyorum vaktim yok bu ara, kimselerin vakti yok sanırsam, herkescikler kayboldu. Mesaj yazacam, bütün mevzulara en son mesajı ben yazmışım :D . Hava da yağmurluResim, umarım yarın güzel olur. Neyse ben gideyim, öyle 4'lere kadar sabahlamıyorum artık. Erken uyanıp dünyaya karışıyorum :p

Kullanıcı avatarı
amargi
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen amargi »

bugünlerde ben de pek giremiyorum siteye.... dersler biraz yoğun ve internetim çok sık düşüyor... giremiyorum ama yakında daha sık burada olacağım... :D :D :D
Doğmamış olana ne mutlu

Kullanıcı avatarı
sonerium
Site Yetkilisi
İletişim:

Sevgili günlük, yemin ettik kadro asker olduk. Artık bu saatten sonra erken teskere için hastaneden sağlık kurulunun gün vermesini bekliyoruz. İskenderun'dan selamlar :)

Kilitli