Büyüyünce Ne Olmak İstediniz?

vinifera
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi

Büyüyünce Ne Olmak İstediniz?

Mesaj gönderen vinifera »

Astronot, arkeolog, şarkıcı ve lisedeyken yazar olmak istedim.

Arkeolog oldum, mutluyum :)

Kullanıcı avatarı
PessimisT
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi

Re: Büyüyünce Ne Olmak İstediniz?

Mesaj gönderen PessimisT »

Ahh yaa buna bir türlü karar veremiyorum..genetik dedim olması çok zor..Puanı yüksek subaylık ilgi mi çekmiyor desem yalan olur..belkide subay olurum (:
Madem ki varlığım acı veriyor,
Yokluğumla kal sevgili
Ve bu yokluk
Bu ilşki için
Büründüğüm son kimlik olsun..

Kullanıcı avatarı
sonerium
Site Yetkilisi
İletişim:

Mesaj gönderen sonerium »

PessimisT yazdı:Ahh yaa buna bir türlü karar veremiyorum..genetik dedim olması çok zor..Puanı yüksek subaylık ilgi mi çekmiyor desem yalan olur..belkide subay olurum (:
Subay ol valla, sana yakışır. :)

Arkeolog gibi hissetsem de, arkeolojiyi çok sevsem de, büyüdüm, arkeo-tr dışında arkeolojiyle iplerimiz koptu :hıı: Büyüyünce ne olmak isterdiniz sorusu için çok geç, büyüdük artık :o
"Kimi zaman başarılı kimi zaman başarısız olan kısmen kahraman"

Twitter'da Arkeo-TR | Facebook'ta Arkeo-TR | Instagram'da Arkeo-TR

vinifera
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi

sonerium yazdı: Büyüyünce ne olmak isterdiniz sorusu için çok geç, büyüdük artık :o
"İsterdiniz" değil "istediniz"

Kullanıcı avatarı
sonerium
Site Yetkilisi
İletişim:

vinifera yazdı:
sonerium yazdı: Büyüyünce ne olmak isterdiniz sorusu için çok geç, büyüdük artık :o
"İsterdiniz" değil "istediniz"
:D O zaman şartlar değişir tabi. Büyüyünce ne olmak istediğimi ilk defa ilkokuldayken düşünmüştüm. Bitkilerle uğraşmayı çok sevdiğimden botanikle uğraşmayı istemiştim. O zamanlar yaptığım araştırmalara göre çok fazla botanikçi de olmadığı için önemli bir iş gibi gelmişti. Ama şimdiye kadar hiç bir botanikçi tanımadım :) Lisedeyken avukat olmak istiyordum. Hatta kapısından da döndüm. Sonra baktık avukatlık şansını geri teptik, arkeolojinin yörüngesine girdik. Herkesin piyangodan gittiği bölüme isteyerek giden ender kişilerdendim. Çok içlendim şimdi yahu :)

Kullanıcı avatarı
amargi
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen amargi »

Heykeltraş olmayı çooooooook istedim... hatta bununla ilgili kendi kendime bir kaç şey yapmıştım.. hatta ve hatta güzel sanatlar okumayı çoooooooook istedim ama göndermediler... kısmet işte... ama şuanki mesleğimi de çok ama çok seviyorum :D :D :D :D :D :D
Doğmamış olana ne mutlu

Kullanıcı avatarı
sonerium
Site Yetkilisi
İletişim:

amargi yazdı:Heykeltraş olmayı çooooooook istedim... hatta bununla ilgili kendi kendime bir kaç şey yapmıştım.. hatta ve hatta güzel sanatlar okumayı çoooooooook istedim ama göndermediler... kısmet işte... ama şuanki mesleğimi de çok ama çok seviyorum :D :D :D :D :D :D
Bi tarafım güzel sanatlara gitmek de istiyordu. Teşvik edenlerden çok, 'sanatçı olup açlıktan mı öleceksin' diyenler fazlaydı. Cesaret işiydi biraz da, olmadı.

Kullanıcı avatarı
amargi
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen amargi »

sonerium yazdı:
amargi yazdı:Heykeltraş olmayı çooooooook istedim... hatta bununla ilgili kendi kendime bir kaç şey yapmıştım.. hatta ve hatta güzel sanatlar okumayı çoooooooook istedim ama göndermediler... kısmet işte... ama şuanki mesleğimi de çok ama çok seviyorum :D :D :D :D :D :D
Bi tarafım güzel sanatlara gitmek de istiyordu. Teşvik edenlerden çok, 'sanatçı olup açlıktan mı öleceksin' diyenler fazlaydı. Cesaret işiydi biraz da, olmadı.
şuan ki mesleğimiz için de 'Arkeolog olup açlıktan mı öleceksin' diyorlar ama kim dinler artık onları... :D :D
Doğmamış olana ne mutlu

vinifera
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi

Ya aklıma ne geldi: küçükken bizim mahalleden bir çocuk büyüyünce kaldırım mühendisi olmak istediğini söylüyordu. Kaldırım mühendisliğini gerçek bir iş sanıyormuş salak :D

Kullanıcı avatarı
sonerium
Site Yetkilisi
İletişim:

vinifera yazdı:Ya aklıma ne geldi: küçükken bizim mahalleden bir çocuk büyüyünce kaldırım mühendisi olmak istediğini söylüyordu. Kaldırım mühendisliğini gerçek bir iş sanıyormuş salak :D
Gerçek iş değilse de gerçekmiş, bizzat deneyenlerden gördük. Hiç kaldırım mühendisliği yapmadık ama yapanları da gördük :)