Astronot, arkeolog, şarkıcı ve lisedeyken yazar olmak istedim.
Arkeolog oldum, mutluyum
Büyüyünce Ne Olmak İstediniz?
-
- Arkeo-TR Üyesi
- PessimisT
- Arkeo-TR Üyesi
Re: Büyüyünce Ne Olmak İstediniz?
Ahh yaa buna bir türlü karar veremiyorum..genetik dedim olması çok zor..Puanı yüksek subaylık ilgi mi çekmiyor desem yalan olur..belkide subay olurum
Madem ki varlığım acı veriyor,
Yokluğumla kal sevgili
Ve bu yokluk
Bu ilşki için
Büründüğüm son kimlik olsun..
Yokluğumla kal sevgili
Ve bu yokluk
Bu ilşki için
Büründüğüm son kimlik olsun..
- sonerium
- Site Yetkilisi
- İletişim:
Subay ol valla, sana yakışır.PessimisT yazdı:Ahh yaa buna bir türlü karar veremiyorum..genetik dedim olması çok zor..Puanı yüksek subaylık ilgi mi çekmiyor desem yalan olur..belkide subay olurum
Arkeolog gibi hissetsem de, arkeolojiyi çok sevsem de, büyüdüm, arkeo-tr dışında arkeolojiyle iplerimiz koptu Büyüyünce ne olmak isterdiniz sorusu için çok geç, büyüdük artık
"Kimi zaman başarılı kimi zaman başarısız olan kısmen kahraman"
Twitter'da Arkeo-TR | Facebook'ta Arkeo-TR | Instagram'da Arkeo-TR
-
- Arkeo-TR Üyesi
"İsterdiniz" değil "istediniz"sonerium yazdı: Büyüyünce ne olmak isterdiniz sorusu için çok geç, büyüdük artık
- sonerium
- Site Yetkilisi
- İletişim:
O zaman şartlar değişir tabi. Büyüyünce ne olmak istediğimi ilk defa ilkokuldayken düşünmüştüm. Bitkilerle uğraşmayı çok sevdiğimden botanikle uğraşmayı istemiştim. O zamanlar yaptığım araştırmalara göre çok fazla botanikçi de olmadığı için önemli bir iş gibi gelmişti. Ama şimdiye kadar hiç bir botanikçi tanımadım Lisedeyken avukat olmak istiyordum. Hatta kapısından da döndüm. Sonra baktık avukatlık şansını geri teptik, arkeolojinin yörüngesine girdik. Herkesin piyangodan gittiği bölüme isteyerek giden ender kişilerdendim. Çok içlendim şimdi yahuvinifera yazdı:"İsterdiniz" değil "istediniz"sonerium yazdı: Büyüyünce ne olmak isterdiniz sorusu için çok geç, büyüdük artık
- amargi
- Arkeo-TR Üyesi
- İletişim:
Heykeltraş olmayı çooooooook istedim... hatta bununla ilgili kendi kendime bir kaç şey yapmıştım.. hatta ve hatta güzel sanatlar okumayı çoooooooook istedim ama göndermediler... kısmet işte... ama şuanki mesleğimi de çok ama çok seviyorum
Doğmamış olana ne mutlu
- sonerium
- Site Yetkilisi
- İletişim:
Bi tarafım güzel sanatlara gitmek de istiyordu. Teşvik edenlerden çok, 'sanatçı olup açlıktan mı öleceksin' diyenler fazlaydı. Cesaret işiydi biraz da, olmadı.amargi yazdı:Heykeltraş olmayı çooooooook istedim... hatta bununla ilgili kendi kendime bir kaç şey yapmıştım.. hatta ve hatta güzel sanatlar okumayı çoooooooook istedim ama göndermediler... kısmet işte... ama şuanki mesleğimi de çok ama çok seviyorum
- amargi
- Arkeo-TR Üyesi
- İletişim:
şuan ki mesleğimiz için de 'Arkeolog olup açlıktan mı öleceksin' diyorlar ama kim dinler artık onları...sonerium yazdı:Bi tarafım güzel sanatlara gitmek de istiyordu. Teşvik edenlerden çok, 'sanatçı olup açlıktan mı öleceksin' diyenler fazlaydı. Cesaret işiydi biraz da, olmadı.amargi yazdı:Heykeltraş olmayı çooooooook istedim... hatta bununla ilgili kendi kendime bir kaç şey yapmıştım.. hatta ve hatta güzel sanatlar okumayı çoooooooook istedim ama göndermediler... kısmet işte... ama şuanki mesleğimi de çok ama çok seviyorum
Doğmamış olana ne mutlu
-
- Arkeo-TR Üyesi
Ya aklıma ne geldi: küçükken bizim mahalleden bir çocuk büyüyünce kaldırım mühendisi olmak istediğini söylüyordu. Kaldırım mühendisliğini gerçek bir iş sanıyormuş salak
- sonerium
- Site Yetkilisi
- İletişim:
Gerçek iş değilse de gerçekmiş, bizzat deneyenlerden gördük. Hiç kaldırım mühendisliği yapmadık ama yapanları da gördükvinifera yazdı:Ya aklıma ne geldi: küçükken bizim mahalleden bir çocuk büyüyünce kaldırım mühendisi olmak istediğini söylüyordu. Kaldırım mühendisliğini gerçek bir iş sanıyormuş salak