Çocukken yanlış bildiğiniz şeyler
- pisagoy
- Arkeo-TR Üyesi
çocukken yanlış bildiğiniz şeyler neler? ben mesela serçelerin büyüyünce güvercin olduğunu sanıyordum. sonra bi de çikolata ağaçları var sanıyordum.
- kırmızı kedi
- Forum Yöneticisi
pisagoy yazdı: 10:06 29-Eylül-2022 çocukken yanlış bildiğiniz şeyler neler? ben mesela serçelerin büyüyünce güvercin olduğunu sanıyordum. sonra bi de çikolata ağaçları var sanıyordum.
zorla yemek yedirmek için tabağında kalanların bizi kovalayacağını söylemeleri. yahu tabakta kalan patatesler bizi nasıl kovalayacaktıysa.
- marlonbora
- Forum Yöneticisi
büyününce süper kahraman olunabileceğini sanırdım. siperkahramanların meslek gibi seçilebildiğini düşünürdüm. örümcek adam olmak isterdim ama örümcek beni ısırmadan olayım isterdim.kırmızı kedi yazdı: 23:12 01-Şubat-2023pisagoy yazdı: 10:06 29-Eylül-2022 çocukken yanlış bildiğiniz şeyler neler? ben mesela serçelerin büyüyünce güvercin olduğunu sanıyordum. sonra bi de çikolata ağaçları var sanıyordum.
zorla yemek yedirmek için tabağında kalanların bizi kovalayacağını söylemeleri. yahu tabakta kalan patatesler bizi nasıl kovalayacaktıysa.
Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır.