En Sevdiğiniz Film Replikleri
- pisagoy
- Arkeo-TR Üyesi
Ernest Hemingway, "Dünya güzel bir yer ve de uğruna savaşmaya değer" demiş. Ben cümlenin ikinci yarısına katılıyorum. (William Sommerset)
- superboy
- Arkeo-TR Üyesi
"hepsini hatırlıyorum." bucky barnes, captain america civil wars.
- lochness
- Arkeo-TR Üyesi
Re: En Sevdiğiniz Film Replikleri
“Eğer yanıtlarım seni korkutuyorsa, o zaman korkutucu sorular sormaktan vazgeçmelisin…”
Pulp Fiction
Pulp Fiction
- kırmızı kedi
- Forum Yöneticisi
''Bir haftada ortaçağ, 15 günde yeniçağ ,yemin ediyorum 1 aya kadar Fransız Devrimine kadar götürürüz biz bu işi.'' AROG
- lochness
- Arkeo-TR Üyesi
"Hayatta en zoru, birinin seni sevmesine izin verecek cesarete sahip olmaktır."
- sonerium
- Site Yetkilisi
- İletişim:
"Kalk Truva Prensi. Kalk. Bir taşın şanımı gölgelemesine izin vermem." Troy, 2004. Achilleus'un kibirli, dev egolu repliği.
Olay İlyada'da şöyle geçer: "Şehre kaçmadığına pişman olan Hektor, kaderiyle yüzleşmeye hazırlanır. Truva surlarındaki Priamos, parlayan zırhıyla Achilleus'un gelişini endişeyle izler. Achilleus'un kendisine doğru koştuğunu gören Hektor kaçmaya başlar ve Hektor önde, Achilleus arkada şehrin etrafında üç tur atarlar. Zeus'un altın terazisinde Hektor'un kefesi aşağı iner. 'Ayağı çabuk' Achilleus, Hektor'u yakalar ve boğazına tek bir mızrak darbesiyle onu Hades'e gönderir. Şeref yoksunu Achilleus, Hektor'un cesedini arabasına bağlar ve Yunan kampına kadar sürükler."
Olay İlyada'da şöyle geçer: "Şehre kaçmadığına pişman olan Hektor, kaderiyle yüzleşmeye hazırlanır. Truva surlarındaki Priamos, parlayan zırhıyla Achilleus'un gelişini endişeyle izler. Achilleus'un kendisine doğru koştuğunu gören Hektor kaçmaya başlar ve Hektor önde, Achilleus arkada şehrin etrafında üç tur atarlar. Zeus'un altın terazisinde Hektor'un kefesi aşağı iner. 'Ayağı çabuk' Achilleus, Hektor'u yakalar ve boğazına tek bir mızrak darbesiyle onu Hades'e gönderir. Şeref yoksunu Achilleus, Hektor'un cesedini arabasına bağlar ve Yunan kampına kadar sürükler."
"Kimi zaman başarılı kimi zaman başarısız olan kısmen kahraman"
Twitter'da Arkeo-TR | Facebook'ta Arkeo-TR | Instagram'da Arkeo-TR
Twitter'da Arkeo-TR | Facebook'ta Arkeo-TR | Instagram'da Arkeo-TR
- lochness
- Arkeo-TR Üyesi
'Ne istediğimi tam olarak bilmiyorum. Bildiğim şey; herkesin bana ne yapmam gerektiğini söylemesinden bıkmış olmam
- soba borusu
- Arkeo-TR Üyesi
Düşünün… Çünkü henüz yasaklanmadı. Schindler’in Listesi
- havina
- Forum Yöneticisi
izleyesim geldisoba borusu yazdı:Düşünün… Çünkü henüz yasaklanmadı. Schindler’in Listesi
B’enlerim oldun sen,her birinde daha da s’enleri bulduğum...
Her senimde bin senenin öyküsü gizli bilmezsin,
Masalları unut sevdiğim!
Asılları asırlara dikeceğim...
Her senimde bin senenin öyküsü gizli bilmezsin,
Masalları unut sevdiğim!
Asılları asırlara dikeceğim...
- superboy
- Arkeo-TR Üyesi
magara girisindeki nöbetciyi atlatmak icin
- al su parayi, nalburdan 4'lük çivi kap gel.. demir çagına kadar dönmez artık (AROG)
- al su parayi, nalburdan 4'lük çivi kap gel.. demir çagına kadar dönmez artık (AROG)