Hangisi, arkeologların buldukları şeyin fosil mi, yoksa sıradan bir taş mı olduğunu anlamak için kullandıkları yöntemlerden biridir?
24 Kasım 2018'de Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının 787. bölümünde sorulan sorulardan birisinin doğru cevabı, arkeologların buldukları taşların gerçekten fosil mi, yoksa sıradan bir taş mı olduğunu ayırt etmek için yalama yöntemini kullandıklarını söylemektedir.
Hangisi, arkeologların buldukları şeyin ne olduğunu anlamak için kullandıkları yöntemlerden biridir?
- kırmızı kedi
- Forum Yöneticisi
- sselvii
- Arkeo-TR Üyesi
- kırmızı kedi
- Forum Yöneticisi
Hangisi, arkeologların buldukları şeyin ne olduğunu anlamak için kullandıkları yöntemlerden biridir?
sor saçma gibi ama değil. doğru bir seçenek var.sselvii yazdı:emin değilim salladım
- sselvii
- Arkeo-TR Üyesi
- superboy
- Arkeo-TR Üyesi
- havina
- Forum Yöneticisi
bu seçenek ilk arkeolog jenerasyonu tarafından kullanılan bir yöntemdir.superboy yazdı:yalamak?
B’enlerim oldun sen,her birinde daha da s’enleri bulduğum...
Her senimde bin senenin öyküsü gizli bilmezsin,
Masalları unut sevdiğim!
Asılları asırlara dikeceğim...
Her senimde bin senenin öyküsü gizli bilmezsin,
Masalları unut sevdiğim!
Asılları asırlara dikeceğim...
-
- Arkeo-TR Üyesi
su mantıklı gelmedi aslında ama en mantıklısı da o gibi
ɹɐʌ ʞılsɹǝʇ ıq
- Bürhen Altıntop
- Arkeo-TR Üyesi
Re: Hangisi, arkeologların buldukları şeyin ne olduğunu anlamak için kullandıkları yöntemlerden biridir?
üstüne idrar yapıp suda beklettikten sonra köpeğe koklatıp yalamak.
• ben de nisantasi cocuguyum, ben de universite okudum..
• litfen amaaaaaa
• bir burhan altintop kolay yetismiyor
• litfen amaaaaaa
• bir burhan altintop kolay yetismiyor
- pisagoy
- Arkeo-TR Üyesi
Bürhen Altıntop yazdı:üstüne idrar yapıp suda beklettikten sonra köpeğe koklatıp yalamak.
kim o ilk arkeolog jenerasyonu?havina yazdı:bu seçenek ilk arkeolog jenerasyonu tarafından kullanılan bir yöntemdir.superboy yazdı:yalamak?
- Kaan Daltaban
- Arkeo-TR Üyesi
idrar yapmak dışında hepsi olabilirdi.