Alttaki Üyeye Soru Sor #2
- Kaan Daltaban
- Arkeo-TR Üyesi
Üstteki Üyeye Soru Sor #2
soru kelimesini mi unutmuş?
- sselvii
- Arkeo-TR Üyesi
g ö b e k l i t e p e desem olur mugenjo yazdı:cevaplar neden bu kadar kısa? ben kabul etmiyorum
neymiş merak ettim.alexandretta yazdı:soruda teknik hata yok mu?sselvii yazdı:göbeklitepe https://www.google.com.tr/search?client ... 8&oe=UTF-8rüya_mavisi yazdı:insan elinden cikmis en eski buluntu?
kağan yazdı:soru kelimesini mi unutmuş?
Soru: Dikdörtgen ya da trapez planlı yapıların yan yana yerleştirilmesinden oluşan ve ilk defa Manfred Korfmann tarafından adlandırılan yapı nedir?
- anarchos
- Arkeo-TR Üyesi
anadolu tipi yerleşme?
impossible is nothing. impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is not a decleration. it's a dare. imposibble is potential. impossible is temporary.
- Ctrl+W
- Uzaklaştırıldı!
soru cümlesi değil ama cevaplayayım. Dikdörtgen ya da trapez planlı yapıların yan yana yerleştirilmesinden oluşan ve ilk defa Manfred Korfmann tarafından adlandırılan yapıanarchos yazdı:anadolu tipi yerleşme?
- pisagoy
- Arkeo-TR Üyesi
- sselvii
- Arkeo-TR Üyesi
- dikkatmühendis
- Arkeo-TR Üyesi
anadolunun en büyük antik tiyatrosu nedir?
Son mesajınızdan bu kadar kısa süre içinde diğer bir mesaj gönderemezsiniz.
- pisagoy
- Arkeo-TR Üyesi
- dörtbininci
- Uzaklaştırıldı!
google amca bu konuda kararsızdikkatmühendis yazdı:anadolunun en büyük antik tiyatrosu nedir?
- alexandretta
- Uzaklaştırıldı!
efes diyesim var ama aspendos da ağır basıyor. neye göre en büyük sorabilir miyim?dikkatmühendis yazdı:anadolunun en büyük antik tiyatrosu nedir?