Büyüyünce Ne Olmak İstediniz?
- sselvii
- Arkeo-TR Üyesi
Re: Büyüyünce Ne Olmak İstediniz?
çocukken trenleri çok severdim. trenle ilgili bi işim olsun isterdim. sanırdım trenle gezilen bi iş var.. sonra oyuncakç dükkanım olsun istedim. baktım o iş yaş, işsiz oldum bir süre. sonra da öğrenci oldum, işsiz adayı.
- Kaan Daltaban
- Arkeo-TR Üyesi
trenleri sevmene şaşırmadım diyemem. ben futbolcu olmak istedim. amatör oyuyorum ama çocukluk mesleğim içimde uktedir.sselvii yazdı:çocukken trenleri çok severdim. trenle ilgili bi işim olsun isterdim. sanırdım trenle gezilen bi iş var.. sonra oyuncakç dükkanım olsun istedim. baktım o iş yaş, işsiz oldum bir süre. sonra da öğrenci oldum, işsiz adayı.
- marlonbora
- Forum Yöneticisi
büyümemek seçeneklerde var mı?
Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır.
- sselvii
- Arkeo-TR Üyesi
neden şaşırdın anlamadım?kaan daltaban yazdı:trenleri sevmene şaşırmadım diyemem. ben futbolcu olmak istedim. amatör oyuyorum ama çocukluk mesleğim içimde uktedir.sselvii yazdı:çocukken trenleri çok severdim. trenle ilgili bi işim olsun isterdim. sanırdım trenle gezilen bi iş var.. sonra oyuncakç dükkanım olsun istedim. baktım o iş yaş, işsiz oldum bir süre. sonra da öğrenci oldum, işsiz adayı.
- fikretin_ince_gülü
- Uzaklaştırıldı!
büyümeyip çocuk kalma seçeneği bize sunulmalıydı.
- lochness
- Arkeo-TR Üyesi
Re: Büyüyünce Ne Olmak İstediniz?
Bir arkeolog çocuğu olduğumdan küçükken annem ile çok fazla müze ve antik kent gezdim. Dolayısıyla o dönemde arkeolog olmak istedim. Voleybolcu olan babamdan; ki ben doğduğumda sporu bırakmıştı; etkilenip voleybolcu olmak istedim. Piano dersi almaya başlayınca da konservatuara gitmek istedim. Kısacası ayran gönüllüydüm. Sonunda ODTÜ olsun bölüm önemli değil diyerek önce felsefeyi seçtim, kazandım da, hocamı olacaksın dediler. Hazırlıktan ileriye gitmedim. Maliye okudum nefret ettim bıraktım. Sonunda Turizm İşletmeciliğini bitirdim. Uzun süre de işimi severek yaptım. Lise hayalim mimarlıktı.