http://www.kesfetmekicinbak.com/atlaslar/arkeo_atlas/
Toplam 7 tane sayı yayınlanmış, elimde son iki sayısı var. eski sayıları da edinmek istiyorum acaba nasıl edinebileceğim konusunda bilgisi olan veya elinde eski sayıları olup da benimle paylaşabilecek olan var mı?
[yardım] Arkeo Atlas'ın Eski Sayılarını Arıyorum
-
- Uzaklaştırıldı!
Re: Arkeo Atlas'ın Eski Sayılarını Arıyorum
Belki bir arşivciden bulabilirsin. Konuyu genel düşün bence, kimse üçer beşer almamıştır, alsa da bütün sayıları almamıştır. İşin zor.
- lucienne
- Arkeo-TR Üyesi
- İletişim:
İzmir'de bildiğim bir ikinci el kitapçı vardı orda birçok derginin eski sayilarina ulaşabilmiştim. Eğer İzmir'deysen adresini verebilirim. En azından şansini denersin bence orda bulabilirsin.
- sonerium
- Site Yetkilisi
- İletişim:
Ben de bakayım. Fethiyede bir sahaf keşfettim Gerçi bulsam bile geçen yılın sayısı bende de yok, yani bana da lazım olabilir. Ama vaktim olursa elimdeki sayılardan birer pdf yapabilirim. Olmayanları birlikte buluruz.
"Kimi zaman başarılı kimi zaman başarısız olan kısmen kahraman"
Twitter'da Arkeo-TR | Facebook'ta Arkeo-TR | Instagram'da Arkeo-TR
-
- Arkeo-TR Üyesi
Bu cümleyi burda kullanmamış ol istersensonerium yazdı:Ben de bakayım. Fethiyede bir sahaf keşfettim Gerçi bulsam bile geçen yılın sayısı bende de yok, yani bana da lazım olabilir. Ama vaktim olursa elimdeki sayılardan birer pdf yapabilirim. Olmayanları birlikte buluruz.
- sonerium
- Site Yetkilisi
- İletişim:
Bu cümleyi burda kullanmamış oluyorum. pdf değil de işte hani içerikten istediğin şeyler varsa tarayıp göndrebilirim. (Daha masum oldu sanki)
"Kimi zaman başarılı kimi zaman başarısız olan kısmen kahraman"
-
- Arkeo-TR Üyesi
Arkadaş bi daha uğramamış zaten uğraşmayın
- dumanay
- Uzaklaştırıldı!
Eğer gerçekten doğruysa ATLAS dergisi'nin yayınladığı tüm Arkeoatlas sayılarının biraraya getirilip bu seneki sayılarında okurlarıyla buluşturulacağı duyumunu aldım...Umarım doğrudur...Bekleyip görelim...Çünkü ben kendimce 5 tane ilimizde uğrayabildiğim ne kadar sahaf varsa araştırdım hepsinde de bu dergi tedavülden kalkmış muamelesi yapılıyor...
''İnadına Arkeoloji''
-
- Arkeo-TR Üyesi
Böyle bişey yapmaları harika olur.. Çok insan var arayan.
- jpinkman
- Uzaklaştırıldı!
diyelimki kullandın. nasıl yardımcı olabilirsin bana aaba?vinifera yazdı:Bu cümleyi burda kullanmamış ol istersensonerium yazdı:Ben de bakayım. Fethiyede bir sahaf keşfettim Gerçi bulsam bile geçen yılın sayısı bende de yok, yani bana da lazım olabilir. Ama vaktim olursa elimdeki sayılardan birer pdf yapabilirim. Olmayanları birlikte buluruz.
Yo!