Bu siteyle ilgili bilgisi olan var mı?
-
- Uzaklaştırıldı!
https://*www.muzedenal.com diye bir alışveriş sitesi var tarihi eser replikası satıyorlar. sitede açıklama göremedim. firma bilgisi yok. vs vs. bilgisi olan var mı? şikayet edicem btk'ya.
-
- Arkeo-TR Üyesi
- sondan 2. trakyali
- Arkeo-TR Üyesi
kadılı bir atasözü geldi aklıma. bence o site kodaman birinindir.epikurossi yazdı:https://*www.muzedenal.com diye bir alışveriş sitesi var tarihi eser replikası satıyorlar. sitede açıklama göremedim. firma bilgisi yok. vs vs. bilgisi olan var mı? şikayet edicem btk'ya.
- sonerium
- Site Yetkilisi
- İletişim:
Whois sorgusunda şahıs adı yok. Olasılıkla tüzeldir, Kültür Bakanlığı'na bağlıdır. Şikayet edilesi bir durum olduğunu sanmıyorum. Tamemen replika eserler satılıyor. Tarihi eserlerin replikaları da telif içermektedir. Telif de kamuya, dolayısıyla bakanlığa aittir diye düşünüyorum.
"Kimi zaman başarılı kimi zaman başarısız olan kısmen kahraman"
Twitter'da Arkeo-TR | Facebook'ta Arkeo-TR | Instagram'da Arkeo-TR
Twitter'da Arkeo-TR | Facebook'ta Arkeo-TR | Instagram'da Arkeo-TR
- Bürhen Altıntop
- Arkeo-TR Üyesi
bizim sitemix dha gizel değilmi admincanim
• ben de nisantasi cocuguyum, ben de universite okudum..
• litfen amaaaaaa
• bir burhan altintop kolay yetismiyor
• litfen amaaaaaa
• bir burhan altintop kolay yetismiyor
- fikretin_ince_gülü
- Uzaklaştırıldı!
o kadarBürhen Altıntop yazdı:bizim sitemix dha gizel değilmi admincanim
- anarchos
- Arkeo-TR Üyesi
admine katılıyorum. dösim ve anadolukg iştirakıdır.sonerium yazdı:Whois sorgusunda şahıs adı yok. Olasılıkla tüzeldir, Kültür Bakanlığı'na bağlıdır. Şikayet edilesi bir durum olduğunu sanmıyorum. Tamemen replika eserler satılıyor. Tarihi eserlerin replikaları da telif içermektedir. Telif de kamuya, dolayısıyla bakanlığa aittir diye düşünüyorum.
impossible is nothing. impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is not a decleration. it's a dare. imposibble is potential. impossible is temporary.