Umarım Youtube izleyebiliyorsunuzdur. Felaket birşey... bir program için sokak röportajı yapılıyor ve "Mısır piramitlerinin Türkiye'den kaçırılması konusunda ne düşünüyorsunuz" diye soruluyor. Cevaplar içler acısı
http://www.youtube.com/watch?v=KXPuwz6X ... annel_pageMısır Piramitleri Türkiye'den Kaçırılmış
-
- Arkeo-TR Üyesi
- amargi
- Arkeo-TR Üyesi
- İletişim:
Re: Mısır Piramitleri Türkiye'den Kaçırılmış
Evet yaa izledim onu... çok korkunç bir durum... ciddi ciddi açıklama yapıyorlar bir de..
Doğmamış olana ne mutlu
-
- Arkeo-TR Üyesi
Gümrükte çantaları aramıyorlar gibi birşey diyor ya biri, bayıldım Piramitleri karadan veya havadan çantada kaçırmak
Youtube'daki yorumlardan birinde
Youtube'daki yorumlardan birinde
deniyor. Sadece son konuşanın tiyatro olduğunu düşünüyorum.bence bu işte bi oyun var çünkü insanların bukadar mal olduna inanmıyorum... son konuşan gerçekten tarih öretmeniyse görevden alınmalı
- PessimisT
- Arkeo-TR Üyesi
Çok komik ya ciddi ciddi cevap veriyorlar birde Aslında ağlanılcak duruma gülüyorum
Madem ki varlığım acı veriyor,
Yokluğumla kal sevgili
Ve bu yokluk
Bu ilşki için
Büründüğüm son kimlik olsun..
Yokluğumla kal sevgili
Ve bu yokluk
Bu ilşki için
Büründüğüm son kimlik olsun..
- lucienne
- Arkeo-TR Üyesi
- İletişim:
Aman tanrım!!! İnanamıyorum ya böyle birşey olamaz. Bence bu kişilerin bu kadar bilgisiz olması imkânsız rol falan yapmışlardır. Ya valla inanamıyorum.
Ama bir de şöyle düşünmek gerek. Çok fazla kültürel varlığa sahip olan bir ülkede yaşıyoruz. Yani Türkiye’den koca sunak kaçtı onun dışında bir saray kaçırıldı. Hani çok bilgisi olmayan bir kişi Mısır piramitlerinin de Türkiye’den kaçırıldığına inanır bence. Ama asil içler acısı olan bilmemek değil de bilmediği halde iki saat yorum yapmak. Hele o tarih öğretmeni. Yuh ya!!!
Ama bir de şöyle düşünmek gerek. Çok fazla kültürel varlığa sahip olan bir ülkede yaşıyoruz. Yani Türkiye’den koca sunak kaçtı onun dışında bir saray kaçırıldı. Hani çok bilgisi olmayan bir kişi Mısır piramitlerinin de Türkiye’den kaçırıldığına inanır bence. Ama asil içler acısı olan bilmemek değil de bilmediği halde iki saat yorum yapmak. Hele o tarih öğretmeni. Yuh ya!!!
- rüya_mavisi
- Arkeo-TR Üyesi