Ben bütün kavgamı şeytanla yapardım, çünkü en büyük düşmanın şeytan olduğunu sanıyordum. Ama ülke şeytandan çok daha korkunç bir şeyin eline geçti ve parçalanana dek bırakmaya da niyetli değil. O canavarlardan birinin toprağı nasıl ele geçirdiğini gördünüz mü bayım? Onu ikiye bölseniz bile başı sapasağlam kalır. Boynunu kesersiniz başı yine sağlamdır. Onu gebertmek için elinize bir tornavida alıp kafasını delmeniz gereklidir. Yattığı yerde, dişleriyle açtığı çukura zehir akıtır.
Bu dünyada emin olduğum bir şey varsa, o da kimsenin başkasının yaşamına karışmaya hakkı olmadığıdır.
"Bu Alıntı Hangi Kitaptan" Oyunu
- anarchos
- Arkeo-TR Üyesi
impossible is nothing. impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is not a decleration. it's a dare. imposibble is potential. impossible is temporary.
- genjo
- Uzaklaştırıldı!
gazap-uzumleri-john-steinbeck
“Ben bütün kavgamı şeytanla yapardım, çünkü en büyük düşmanın şeytan olduğunu sanıyordum. Ama ülke şeytandan çok daha korkunç bir şeyin eline geçti ve parçalanana dek bırakmaya da niyetli değil. O canavarlardan birinin toprağı nasıl ele geçirdiğini gördünüz mü bayım? Onu ikiye bölseniz bile başı ...
“Ben bütün kavgamı şeytanla yapardım, çünkü en büyük düşmanın şeytan olduğunu sanıyordum. Ama ülke şeytandan çok daha korkunç bir şeyin eline geçti ve parçalanana dek bırakmaya da niyetli değil. O canavarlardan birinin toprağı nasıl ele geçirdiğini gördünüz mü bayım? Onu ikiye bölseniz bile başı ...
- la'l
- Arkeo-TR Üyesi
evet sıradaki sorsun lüften, genjooo
- soba borusu
- Arkeo-TR Üyesi
sıradaki geenjo sormucaksa ben sorarım
- Ctrl+W
- Uzaklaştırıldı!
ben sorardım ama soba borusu daha istekli bu konuda
- dikkatmühendis
- Arkeo-TR Üyesi
sormaya istekli 3 kişi olunca ben araya girmeyeyim.
Son mesajınızdan bu kadar kısa süre içinde diğer bir mesaj gönderemezsiniz.
- Kaan Daltaban
- Arkeo-TR Üyesi
e hadi, sorun.
- dörtbininci
- Uzaklaştırıldı!
genjoooooooooooooooooo
- genjo
- Uzaklaştırıldı!
la'l yazdı:evet sıradaki sorsun lüften, genjooo
soba borusu yazdı:sıradaki geenjo sormucaksa ben sorarım
"Oysa bizim, bize gülecek kadınlara ihtiyacımız var. Bize gülüp peşimizden sürüklemekten yorulduğumuz salyangoz kabuklarını çatlatacak kadınlara. Ama en çok da kadınların bize gülmesinden korkuyoruz. Gülen kadınlardan ödümüz patlıyor bizim Filipina. Bu yüzden şöyle ferah feza sevmeyi de sevilmeyi de beceremiyoruz. Kadınların bizi gösterişli kabuklarımız yüzünden sevdiğini sanıyoruz. O kabuğa katlanmak için her gece nasıl ağladıklarını görmüyoruz."dörtbininci yazdı:genjoooooooooooooooooo
- Bürhen Altıntop
- Arkeo-TR Üyesi
çıkaramadım cınısı
• ben de nisantasi cocuguyum, ben de universite okudum..
• litfen amaaaaaa
• bir burhan altintop kolay yetismiyor
• litfen amaaaaaa
• bir burhan altintop kolay yetismiyor