Öyküm anlatılacak olursa devlerle yürüdüğümü söylesinler. İnsanlar kış buğdayı gibi büyür ve devrilir; ama bu isimler asla ölmeyecek. Hector’un çağında yaşadığımı söylesinler, kahramanları ehilleştiren adamın. Akhilleus’un çağında yaşadığımı söylesinler.
(Homeros)
En Sevdiğiniz Film Replikleri
- marlonbora
- Forum Yöneticisi
Re: En Sevdiğiniz Film Replikleri
Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır.
- sselvii
- Arkeo-TR Üyesi
öyle bir film varmı kimarlonbora yazdı:Öyküm anlatılacak olursa devlerle yürüdüğümü söylesinler. İnsanlar kış buğdayı gibi büyür ve devrilir; ama bu isimler asla ölmeyecek. Hector’un çağında yaşadığımı söylesinler, kahramanları ehilleştiren adamın. Akhilleus’un çağında yaşadığımı söylesinler.
(Homeros)
- anarchos
- Arkeo-TR Üyesi
Re: En Sevdiğiniz Film Replikleri
Sanki gün batmış, alacakaranlık çökmüştü. Ve gün ilerledikçe bu loşluk yerini karanlığa bıraktı, rüzgâr yere yatmış mısırların üstünde ağlayıp inledi.
Kamyon sürerken delice işler yapan adamlar tanıdım. Hele biri vardı, hiç unutmam, şiir yazardı. Oyalanmak için işte.
Gazap Üzümleri, John Steinbeck
Kamyon sürerken delice işler yapan adamlar tanıdım. Hele biri vardı, hiç unutmam, şiir yazardı. Oyalanmak için işte.
Gazap Üzümleri, John Steinbeck
impossible is nothing. impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is not a decleration. it's a dare. imposibble is potential. impossible is temporary.
- Ctrl+W
- Uzaklaştırıldı!
Helen: Burada olmamalısın.
Paris: Dün gecede böyle demiştin.
Helen: Dün gece bir hataydı.
Paris: Ya ondan önce ki gece ?
Helen: Bu hafta çok hata yaptım.
Troy (2004)
Paris: Dün gecede böyle demiştin.
Helen: Dün gece bir hataydı.
Paris: Ya ondan önce ki gece ?
Helen: Bu hafta çok hata yaptım.
Troy (2004)
- la'l
- Arkeo-TR Üyesi
film troy, replik de achilles 'e ait.sselvii yazdı:öyle bir film varmı kimarlonbora yazdı:Öyküm anlatılacak olursa devlerle yürüdüğümü söylesinler. İnsanlar kış buğdayı gibi büyür ve devrilir; ama bu isimler asla ölmeyecek. Hector’un çağında yaşadığımı söylesinler, kahramanları ehilleştiren adamın. Akhilleus’un çağında yaşadığımı söylesinler.
(Homeros)
- havina
- Forum Yöneticisi
la'l yazdı:film troy, replik de achilles 'e ait.sselvii yazdı:öyle bir film varmı kimarlonbora yazdı:Öyküm anlatılacak olursa devlerle yürüdüğümü söylesinler. İnsanlar kış buğdayı gibi büyür ve devrilir; ama bu isimler asla ölmeyecek. Hector’un çağında yaşadığımı söylesinler, kahramanları ehilleştiren adamın. Akhilleus’un çağında yaşadığımı söylesinler.
(Homeros)
Kod: Tümünü seç
Akhilleus’un çağında yaşadığımı söylesinler.
B’enlerim oldun sen,her birinde daha da s’enleri bulduğum...
Her senimde bin senenin öyküsü gizli bilmezsin,
Masalları unut sevdiğim!
Asılları asırlara dikeceğim...
Her senimde bin senenin öyküsü gizli bilmezsin,
Masalları unut sevdiğim!
Asılları asırlara dikeceğim...
- superboy
- Arkeo-TR Üyesi
[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=_Ngpyw99xuw[/bbvideo]
odyseus
odyseus
- rüya_mavisi
- Arkeo-TR Üyesi
bu soruyu ben sormuş olsaydım tefe koymuşlardısselvii yazdı:öyle bir film varmı kimarlonbora yazdı:Öyküm anlatılacak olursa devlerle yürüdüğümü söylesinler. İnsanlar kış buğdayı gibi büyür ve devrilir; ama bu isimler asla ölmeyecek. Hector’un çağında yaşadığımı söylesinler, kahramanları ehilleştiren adamın. Akhilleus’un çağında yaşadığımı söylesinler.
(Homeros)
"o değil de pandalar çok yalnııııız"
- kırmızı kedi
- Forum Yöneticisi
neden kirüya_mavisi yazdı:bu soruyu ben sormuş olsaydım tefe koymuşlardısselvii yazdı: öyle bir film varmı ki
- anarchos
- Arkeo-TR Üyesi
Öldürme yetkisine sahip olup da öldürmüyorsan güçlüsündür. (schindler's list)
impossible is nothing. impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is not a decleration. it's a dare. imposibble is potential. impossible is temporary.