Büyüyünce Ne Olmak İstediniz?

Kullanıcı avatarı
sselvii
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi

Re: Büyüyünce Ne Olmak İstediniz?

Mesaj gönderen sselvii »

çocukken trenleri çok severdim. trenle ilgili bi işim olsun isterdim. sanırdım trenle gezilen bi iş var.. sonra oyuncakç dükkanım olsun istedim. baktım o iş yaş, işsiz oldum bir süre. sonra da öğrenci oldum, işsiz adayı.

Kullanıcı avatarı
Kaan Daltaban
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi

Mesaj gönderen Kaan Daltaban »

sselvii yazdı:çocukken trenleri çok severdim. trenle ilgili bi işim olsun isterdim. sanırdım trenle gezilen bi iş var.. sonra oyuncakç dükkanım olsun istedim. baktım o iş yaş, işsiz oldum bir süre. sonra da öğrenci oldum, işsiz adayı.
trenleri sevmene şaşırmadım diyemem. ben futbolcu olmak istedim. amatör oyuyorum ama çocukluk mesleğim içimde uktedir.

Kullanıcı avatarı
marlonbora
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Mesaj gönderen marlonbora »

büyümemek seçeneklerde var mı?
Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır.

Kullanıcı avatarı
sselvii
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi

Mesaj gönderen sselvii »

kaan daltaban yazdı:
sselvii yazdı:çocukken trenleri çok severdim. trenle ilgili bi işim olsun isterdim. sanırdım trenle gezilen bi iş var.. sonra oyuncakç dükkanım olsun istedim. baktım o iş yaş, işsiz oldum bir süre. sonra da öğrenci oldum, işsiz adayı.
trenleri sevmene şaşırmadım diyemem. ben futbolcu olmak istedim. amatör oyuyorum ama çocukluk mesleğim içimde uktedir.
neden şaşırdın anlamadım?

Kullanıcı avatarı
fikretin_ince_gülü
Uzaklaştırıldı!

Mesaj gönderen fikretin_ince_gülü »

büyümeyip çocuk kalma seçeneği bize sunulmalıydı.

Kullanıcı avatarı
lochness
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi

Re: Büyüyünce Ne Olmak İstediniz?

Mesaj gönderen lochness »

Bir arkeolog çocuğu olduğumdan küçükken annem ile çok fazla müze ve antik kent gezdim. Dolayısıyla o dönemde arkeolog olmak istedim. Voleybolcu olan babamdan; ki ben doğduğumda sporu bırakmıştı; etkilenip voleybolcu olmak istedim. Piano dersi almaya başlayınca da konservatuara gitmek istedim. Kısacası ayran gönüllüydüm. Sonunda ODTÜ olsun bölüm önemli değil diyerek önce felsefeyi seçtim, kazandım da, hocamı olacaksın dediler. Hazırlıktan ileriye gitmedim. Maliye okudum nefret ettim bıraktım. Sonunda Turizm İşletmeciliğini bitirdim. Uzun süre de işimi severek yaptım. Lise hayalim mimarlıktı.